Total Views: 338

Як давно ви востаннє переглядали людей, котрі оточують вас 40 годин на тиждень? Чи все у роботі з ними Вас влаштовує? І головне – чи виправдали вони Ваші очікування при наборі на роботу?

Ми рекомендуємо не зволікати і зробити це сьогодні.
Протестуйте свій персонал за такими критеріями:

1. Позитивне мислення.
В цілому люди з позитивним мисленням мають вищу продуктивність праці, вищу стресостійкість і кращі стосунки зі співробітниками.

2. Кар’єра.
Як змінилася позиція працівника з часу його прийняття на роботу? Краще він працює, гірше чи без змін (також гірше)?

3. Емоція, яку продукує працівник.
Має відповідати місцю і ситуації. Якщо людина працює – вона зосереджена. Якщо відпочиває – вона розслаблена або весела. Нитики, страждальники, запальні-хихотуни-без-причини, холодні беземоційні “капітани Айcберги” – не відповідають ситуації, тож і відносини з ними треба переглянути.

4. Взаємодія з колективом.
Жити без конфліктів неможливо, але можливо мінімізувати їхню кількість. Популяризуйте серед працівників думки про дружбу, партнерство і взаємопідтримку, а також самі це усіма можливими способами продукуйте. Ні в якому разі не пліткуйте ні про кого і ні з ким та не поширюйте пліток. Пам’ятайте, ви моральний та професійний приклад для працівників!

5. Тайм-менеджмент.
Без ефективного управління часом нині ніяк не справитись. Але знову ж таки – починати треба з себе – пунктуальність, вчасне виконання роботи, дотримання зобов’язань і вміння казати “ні” – позбавить нас від зайвої роботи і дисциплінує.
Детальніше і з практичною частиною для свого бізнесу – у тренінгу центру “Ля Телепате” на тему “Побудова ефективної системи управління організацією. Відповіді на питання”